Gość Aleksandra Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Od kilku miesięcy nieregularnie znajduję krew w stolcu. Jest jej dość sporo. Wypróżniam się regularnie. Mam też częste wzdęcia i gazy, właściwie codziennie, czasami boli mnie też po lewej stronie jamy brzusznej, jest to ból kujący. Nie odczuwam bólów brzucha, ani bólu w okolicy odbytu, nie ma też w tych okolicach swędzenia czy pieczenia. W rodzinie dziadek choruje na raka jelita grubego. Dodam, że mam 20 lat i prowadzę niezbyt zdrowy tryb życia. Nieregularnie się odżywiam, palę papierosy, mam sporo stresu. Czy to mogą być przyczyny? Czy to może być objaw jakiejś poważniejszej choroby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 12 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2018 Zobacz odbyt choroby zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi