Gość Oliwia Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Na usg wykazało ze mam liczne złogi w woreczku żółciowym .Termin mam na października tego roku i moje pytanie jest takie czy jak miałam cesarkę to zabieg będzie laparoskopowo czy w sposób tradycyjny?Cesarka ok 7 lat temu.Nie mam żadnych bóli ale lekarz ginekolog kazał usunąć ponieważ chce mieć kolejne dziecko i ze to może wywołać straszne bóle.i kolejne pytanie do Pana chirurga mam wstawić się do szpitala w niedziele a wesele mam w sobotę proszę mi napisać czy muszę mieć dietę przed zabiegiem z tego co mi wiadomo to zabieg będzie w poniedziałek i nie wiem czy mogę cokolwiek zjeść i wypić na tym weselu.I po jakim czasie na narty mogę jechać?Dziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2011 czy jak miałam cesarkę to zabieg będzie laparoskopowo czy w sposób tradycyjny? - standardowo obecnie takie zabiegi wykonuje się drogą laparoskopową, stan po cięciu cesarskim nie jest co do tego przeciwwskazaniem czy muszę mieć dietę przed zabiegiem? - nie, nie ma takowej potrzeby, można spokojnie w czasie wesela jeść i pić I po jakim czasie na narty mogę jechać? - pełen wysiłek fizyczny po miesiącu od zabiegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi