Gość Grzegorz Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Mam problem z nadmierną masturbacją, i dlatego chciałbym się dowiedzieć którego ze specjalistów: seksuolog, endokrynolog, androlog albo kogoś z poza wymienionych powinienem odwiedzić aby lekarz ten przepisał mi jakiś lek na obniżenie popędu? Jestem 20-latkiem, masturbuje się przeszło 3 lata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dominik1995 Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Też miałem taki właśnie problem. Nie musisz odwiedzać lekarza, wszystko zależy od Ciebie. W żadnym wypadku nie pchaj w siebie żadnej chemii na obniżenie popędu płciowego. W tym wieku będzie Ci on bardzo potrzebny. Moja rada jest taka... po prostu się nie masturbuj. Znajdź sobie dziewczynę, ona sie *nim* zajmie. Wszystko zależy od Twojej psychiki. Po prostu nie wal konia chłopie, dorośnij *) Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Aua Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Dobrze powiedziane, jak to mówi święty Łukasz, chuja ręką nie oszukasz, więc znajdź sobie partnerkę *D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Piotr Opublikowano 10 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 A co wtedy gdy masz partnerkę ale jej potrzeby są dużo mniejsze niż moje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 12 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 Choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi