Gość Sergiusz Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Mam 31 lat i pod napletkiem na żołędziu po umyciu i kilku godzinach pojawia się biały nalot i nieprzyjemny zapach. Czy to jest grzybica? Czym to leczyć jeżeli to nieprawidłowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Być może jest to właśnie następstwo zakażenia grzybiczego. Radziłbym w tej sprawie skonsultować się najlepiej z dermatologiem. Leki przeciwgrzybicze skuteczne i odpowiednie dostępne są na receptę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość - Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2011 to jest prawdopodobnie rzecz zwana mastką. zbiera się ponoć bez przerwy. usłyszałem to na zajęciach przygotowujących do życia w rodziine.mam 18 lat i to codziennie myję odkąd po raz pierwszy ściągnąłem napletek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Patryk Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Do posta wyżej, ja także mam taki jakby nalot i myję to codziennie ale to śmierdzi, można się tego pozbyć w *domowy sposób*? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 11 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2017 Choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi