Gość Marzena Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Witam. Właśnie otrzymałam wyniki z gastroskopii bardzo proszę o interpretację. W żołądku treść śluzowa, ściany podatne, błona śluzowa żołądka z zaznaczonym obrzękiem i przekrwieniem. DGN Gastritis erythrematosa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Taki wynik gastroskopii oznacza zapalenie błony śluzowej żołądka z wybroczynami krwotocznymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marzena Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Jak powinno wyglądać leczenie przy takiej diagnozie. Czy to coś poważnego. Zaznaczę, że od roku męczę się z biegunką, mam gorączkę 37-37,5, jestem ciągle zmęczona, od czasu do czasu drętwieją mi troszkę mięśnie twarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi