Gość Kuba Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Witam Panie doktorze, na czubku lewego jądra z tyłu wyczułem nierówności (takie jakby kuleczki, bardzo małe ledwo wyczuwalne, podłużne) wyczuwalne tylko przy rozluźnieniu jądra (pod prysznicem). Dzisiaj z kolei wyczułem, że takie nierówności przechodzą dalej w od jądra w stronę połączenia worka mosznowego z ciałem. Dotykając prawe jądro tego nie wyczuwam. Czy to normalne? Dodam, że mam 16 lat. Przepraszam bardzo za ewentualne błędy. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Takie objawy i zmiany jakie opisujesz wskazują na występowanie żylaków powrózka nasiennego. Radziłbym o tym problemie poinformować rodziców i skonsultować się w tej sprawie z urologiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kuba Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Mam jeszcze jedno pytanie, dzisiaj pod prysznicem wyczułem małą kuleczkę ok. 1 mm srednicy, znajdującą się bezpośrednio na worku mosznowym od strony wewnętrznej, co to może być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi