Gość marcin z szubina Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Pszy wypruznianiu mam nieras bule bżuch i dosyc czensto luzne stolce i krwawienie miałem robione dwa lata temu kolonoskopie i stwierdzono umnie guzki krwawnicze. moje krwawienie jest teras dosyc czenste prawie co 3 tygodnie i utszymuje sie nieras pszes34 dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Z dużym prawdopodobieństwem obecnie krwawisz z żylaków obytu i wymaga to ostrego leczenia farmakologicznego lub wręcz zabiegu usunięcia hemoroidów. Jednak, aby nie przeoczyć innej choroby jelita grubego należy wykonać kontrolną kolonoskopię (2 lata temu wykonana kolonoskopia to już bardzo dawno). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 9 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 Odbyt choroby zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi