Gość Agnieszka Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Witam serdecznie, moja ja mama 59 lat i w życiu nie była u lekarza. Ma ogromnego guza w prawej piersi i spuchniętą prawą rękę.Pod żadnym pozorem nie chce iść do lekarza bo się boi że już nie wyjdzie. Zapisałam ją bez jej wiedzy do onkologa. Chciałam się zapytać czy to coś poważnego? Pozdrawiam serdecznie Agnieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 To zapewne proces nowotworowy i to bardzo zaawansowany. Trzeba pilnie w tej sprawie skonsultować się jak najszybciej z onkologiem! Objawy świadczą ewidentnie na bardzo poważny proces chorobowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Agnieszka Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Dziękuję za za odpowiedz. Tak myślałam że to coś poważnego. Tylko najgorsze jest to że nie da sobie nic powiedzieć. Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi