Gość Patryk Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Cześć. Mam 14 lat. Rok temu gdy lekarz przepisał mi antybiotyk (chorowałem na anginę) wszystko się zaczęło :(. Po stosowaniu leku wystąpiły u mnie białe plamki na żołędziu. Można było się ich pozbyć wodą więc nie zrobiły na mnie wrażenia. Śmierdziało to *(. I miałem tak przez dłuższy okres czasu. Przed wczoraj pojawiła się fioletowa plamka przed żołędziem pod skórą o wymiarach mniej więcej 5mm na 1cm. Dzisiaj jest on na żołędziu. Proszę o pomoc, gdyż obawiam się że to rak :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Proszę się nie obawiać to nie są objawy raka. Być może takie zmiany powstały na tle grzybiczym po antybiotykoterapii. Trzeba o tym problemie poinformować rodziców i skonsultować się z dermatologiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 13 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2017 Choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi