Gość Daniel Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2011 W okolicy odbytu (kilka mm w kierunku krocza) powstała mi dziwna narośl, taki wystający nie bolący fałd skórny w postaci dzyndzelka. Chciałbym się zapytać co to jest, jak się tego nabawiłem i jak mógłbym się tego pozbyć tj. do jakiego lekarza miałbym od razu z tym iść? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zuzia Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Jak masz możliwość to idz do lekarza chilurga proktologa. Sądze, że sam tego nie wyleczysz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafi Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 mam podobnie...poczatkowo myślałem ze to hemoroidy ale leki na to schorzenie nie skutkują. Dodam że od czasu do czasu uprawiam sex analny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 12 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2018 Zobacz odbyt choroby zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi