Gość Jakub Opublikowano 21 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2009 Mam guza pod sutkiem. Guz utrzymuje sie okolo roku. Jesli go dotkne to boli, do jakiego lekarza mam isc. Nie wiem co mam robic? Prosze udzielic mi fachowej informacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stappler Opublikowano 25 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 Nie udzielę dokładnej informacji bez badania. Z takim schorzeniem najlepiej udać się do chirurga ogólnego. On po zbadaniu zadecyduje o dalszym postępowaniu. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kenfrjkqe Opublikowano 23 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Mam to samo tylko że ja mam 10 lat i od 3 dni :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Karolina Opublikowano 18 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 Mam 13 lat . Ja mam niby guzek nad sutkiem jak dotknę również boli . Nie wiem co mam robić czy isć do lekarza czy poradzić sie mamy , nie wiem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi