Gość łukasz Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Dzień dobry mam przepuchline pępkowa na srodku pępka nie jest tak duza tylko po jakimś czasie daje o osobie znak ze mnie boli nie czesto mój lekarz powiedzial ze ndwoje miesni mi sie rozwiazalo te rozwiązatla odwiozaly mi sie i tu jest moje pytanie czy nie ma zadnych wskazan i powiklani podczas opercj ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Wskazania oczywiście są, aby operacyjnie leczyć taką przepuklinę. Co do powikłań takiego zabiegu to rzadkość i proszę się tym nie martwić. Bardzo rzadko może dojść do krwawienia z rany lub zropienia rany. Czasami po operacji taka przepuklina może się wznowić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi