Gość J Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Witam, Przez długi czas pod pachą miałem wiszący pieprzyk. Nigdy się nim nie przejmowałem, słyszałem tylko że lepiej go nie ruszać. Teraz, być może w wyniku zadrapania pojawiła się na nim czarna płaska powierzchnia. Nie wiem co z tym robić bo wygląda to bardzo dziwnie...Najpierw ten pieprzyk koloru skóry a do tego przytwierdzone jakieś płaskie czarne *coś* Dołączam zdjęcie i proszę o pomoc. http://imageshack.us/photo/my-images/215/p1010075fu.jpg/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Zmiana jest dość nietypowa. Radziłbym z tym problemem udać się do dermatologa. Być może konieczne okaże się usunięcie całkowite znamiona i poddanie go badaniu histopatologicznemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość J Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Dziękuję, Czy to może być czerniak? Przyjrzałem się dokładnie to po prostu coś takiego jakbym miał przyczepione ziarenko do skóry... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi