Gość Radoslaw Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Oparzylem sie papierosem, standardowo pojawil sie bombel ktorego zamiast czyms przekluc, to rozwalilem zebami. Zaczelo mi rosnac cos w postaci krosty( skora sie tak zaczela formowac, tak mi sie wydaje). Zamiast to zostawic to chcialem to rozwalic i teraz mam taka jakby kroste na palcu( podobne do kuzajki). Wiadomo po kompaniu sie to namaka i robi sie miekkie, potem wysusza sie i peka i tak caly czas juz od 2 miesiecy i troche to boli. Co z tym zrobic trzeba czekac az to zniknie czy wyciac to. PS. myslalem zeby to wyciac samemu ale boje sie ze tylko pogorsze sprawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Trzeba w tej sprawie najlepiej skonsultować się z dermatologiem. Taka zmiana może sugerować występowanie ziarniniaka. Ziarniniak powinien być leczony zabiegowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi