Gość Igor Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Witam , od pewnego czasu mam jakąś dziwną kulkę pod pachą którą da się wykryć tylko jeżeli podniosę rękę do góry . Na początku myślałem że to powiększony węzeł chłonny , nawet byłem z tym u lekarza - który powiedział że jest to przyczep mięśniowy i przy badaniu stwierdził że nie mam powiększonych węzłów chłonnych pod pachą . Dziwne jest to że tego *przyczepu mięśniowego* pod drugą pachą nie mam . Ta kulka (węzeł się nie powiększa , nie boli , nawet jak mocno ścisnę , jest miękka i nie przeszkadza mi . Nawet przez skórę tego nie widać że coś jest powiększone . Acha i ta zmiana nie znajduje się w dole pachowy tylko trochę wyżej . Co to może być ? Pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Szymon Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Witaj Igor,niestety nie jestem lekarzem,ale mam dokładnie to samo co ty i tą sama historie co ty.Mam nadzieję że jak jest nas już dwóch ,to ktoś nam odpisze.Pozdrawiam i błagam o odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi