Gość Ania Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Moja mama od jakiegoś czasu ma brązowe plamy na nogach zazwyczaj pojawiaja sie aż do kolana wtedy kiedy mame nogi bola mama ma cukrzyce i nadciśnienie. Mame coraz mocniej bola nogi i coraz czesciej sie te plamy pojawiaja sa to drobne blisko siebie osadzone plamy pojawiające się najczesciej w okolicach kostki od strony wewnetrznej. Gdzie mam sie zgloscic z mama i jak moge jej pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Trudno mi określić czym są te zmiany plamiste bez bezpośredniego badania. Skoro zmiany występują na skórze to radziłbym w tej sprawie bezpośrednio skonsultować się z dermatologiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi