Gość Adam Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Witam pod koniec stycznia przeszedłem zapalenie najądrza (stwierdzenie urologa) minęło pół roku mnie osobiście nic już nie boli, ale zostało stwardniałe jądro, jest znacznie wyżej niż lewe które jest zdrowe. Moje pytanie brzmi czy to normalne że nagle jest one wyżej niż te zdrowe i jak długo może utrzymywać się stan tego stwardnienia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Taki stan to zapewne powikłanie przebytego stanu zapalnego najądrza. Niestety tak już może pozostać na stałe. Radziłbym jeszcze w tej sprawie udać się na kontrolną konsultację do urologa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adam Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Jeszcze chciałbym się zapytać czy te jądro mimo tego stwardnienia pracuje prawidłowo tak jak zdrowe ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi