Gość Dawid Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Od dwóch dni stosuję furaginum. Chciałbym dowiedzieć się jaki jest wpływ tego środka na jądra (czy są możliwe zmiany nowotworowe) plemniki i nasienie. Czy można się masturbować w trakcie stosowania preparatu. Moje nasienia zmieniło barwę na żółtą czy to przez furaginum. Proszę o odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Lek Furagin nie ma żadnego niekorzystnego wpływu na stan jąder. Można w czasie stosowania tego preparatu masturbować się. Nasienie i mocz mogą zmienić swoje zabarwienie na żółte lub pomarańczowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pawel Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Dziś dość silnie ugniatałem swoje jądra próbując je zbadać gdyż jedno (lewe) jest większe od drugiego. Zaznaczam że robiłem to bardzo zimnymi rękami (z reguły zawsze mam zimne ręce) i wyczułem na dole jakieś guzki (na obu jądrach) poza tym mam dziwne uczucie, czuje *coś* w mosznie/ jądrach Proszę o rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gregorius Opublikowano 23 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 Rada -* usg jąder, około 50 zł i wszystko wiadomo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi