Skocz do zawartości
eChirurgia.pl

Ostre i przewlekłe bóle w boku a kolonoskopia przy podejrzeniu ciąży

Gość Jolanta

Rekomendowane odpowiedzi

Kilka razy w tym roku roku miałam ostre bóle w prawym boku, bóle bardzo silne, trwające prawie całą noc. Byłam u lekarza, kazał zmienić dietę bo dokuczają mi bardzo silne zaparcia. Wypróżnienia trochę są częstsze ale bardzo twarde. Lekarz zasugerował mi kolonoskopię. Ale jest problem, bo mogę być w ciąży. Właśnie teraz czekam na wyjaśnienie sytuacji. Mam pytanie do Pana czy te objawy sugerują na problemy z jelitem grubym i czy kolonoskopia(w znieczuleniu ogólnym) jest możliwa w okresie ciąży , wczesnej ciąży.Dziękuję.

Witam mam pytanko jestem po operacji wyciecia torbiela ktory pekl i choc minal rok to caly czas czuje prawy jajnik wszystko bylo by ok gdyby nie fakt ze wczoraj dostalam miesiaczke i od wczorajzamiast brzucha strasznie pobolewa mnie prawy jajnik ...czy to normalne??dodam ze w tym roku a dokladnie miesiac temu odnowil mi sie torbiel i sie wchlonal ale na domiar zlego mam miesniaka na scianie macicyo srednicy 1 zm......czy powinnam sie czegos obawiac??nie chce znow isc do lekarza bo miesiac temu bylam....co powinnam zrobic??narazie biore tabletki przecibolowe.....co bedzie jak bedzie nadal dokuczliwy prawy jajnik??? Dziekuje ...