Gość Wojtek Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Witam! Mam pytanie czy schodząca skóra z żołędzia i trzonu prącia jest skutkiem masturbacji, golenia czy niczego z tych rzeczy? czy może jakiejś grzybiczy? proszę o szybką odpowiedz. A zapomnialem dodać ze po masturbacji pojawia mi sie bordowa żyła po prawej stronie moszny tak od dołu. Robi mi sie też dziwna skóra tak pod prąciem po prawej stronie moszny tak jakbym miał spermę w tym miejscu ale myłem i sie nie zmienilo za bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Trudno mi określić bez bezpośrednio badania co się dzieje. Takie zmiany skórne mogą wynikać z różnych przyczyn być może i zakażenia grzybiczego dlatego radziłbym w tej sprawie skonsultować się z dermatologiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi