Skocz do zawartości
eChirurgia.pl

Nagły ból jądra, miednicy i okolicy nerki

Gość Michał

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, dzisiaj siedziałem sobie i oglądałem tv i nagle poczułem ból prawego jądra i prawej strony miednicy i okolicy nerki. Później zażyłem ibuprom i przestało, lecz jądro po dotknięciu dalej bolało. Po jakiś 3-4h ból przeszedł. I tak się zastanawiam co to mogło być? Czy mógłby mi ktoś pomóc? Jądro ogólnie nacodzień mnie nie boli ani nic tylko właśnie nagle taki ból podczas oglądania tv. To nie był pierwszy raz. Jakieś półtora miesiąca też mi się tak zdarzyło.. Dodam, że dziś wyczułem na prawym jądrze jeszcze taką jakby kulke.. Hmm teraz nadszedł ból podbrzusza.. jądra tak strasznie nie bolą, ale mam takie dziwne uczucie w mosznie. Tak to boli brzuch, a co zjem to od razu idę wydalić. Dodam, że zażywałem antybiotyk Dalacin C i skończyłem go w niedziele, a zaczeło się to wszystko we wtorek.. Kau jest ok, nie ma żadnej krwi. Mocz żółty, ale to chyba normalne przy wydalaniu toksyn(?). Ogólnie też jak dziś siedziałem i zgiałem nogi to poczułem taki ucisk po prawej stronie podbrzusza.. Przepraszam, że tak spamuje ale nie wiem co mi jest i się martwię, że to może być rak albo coś co spowoduje bezpłodność :( Zauważyłem teraz w łazience jeszcze duże żyły na prawym jądrze.. lekarz dopiero wraca z urlopu 19 a termin do urologa pewnie będzie na dalsze dni..