Gość Anna Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Witam 5 dni temu przeszłam zabieg wycięcia polipa odbytu. Wszystko odbyło się bez zakłóceń, tego samego dnia zostałam wypisana do domu i otrzymałam dwie maści do smarowania (jedną do kanału odbytu i jedną na zewnątrz). Już mi się *odczepił* szew i smarując się maścią wciąż wyczuwam niewielką krostkę. Przed zabiegiem myślałam, że to ona zostanie usunięta i zastanawiam się teraz czy na pewno wszystko jest dobrze. Wizytę kontrolna mam dopiero za 2 tygodnie. Bardzo proszę o poradę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Myślę, że wszystko jest w porządku, a wyczuwalna drobna krosta to zapewne rana po wyciętym polipie, która powoli ulegnie zabliźnieniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anna Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Dziękuję za odpowiedź, faktycznie okazało się że to tylko rana. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 12 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2018 Zobacz odbyt choroby zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi