Gość Jacek Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Witam. Mam 16 lat i odkad pamietam sie masturbuje(możecie nie uwierzyć, ale to sie zaczelo gdzies w przedszkolu, pocieralem penisa o lozko). Bylem maly i niesiadomy co robie. Teraz bardzo tego zaluje i jak sie masturbuje to bardzo szybko mam wytrysk. Czy mozna temu zaradzic?? Czy moglo to wplynac na rozwoj mego penisa? Bo wydaje mi sie, ze troche wplynelo. Prosze o ODP!! Z gory dziekuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Czy mozna temu zaradzic?? - proszę się uspokoić, masturbacja nie jest szkodliwa, kiedy zaczniesz normalne życie seksualne zapewne wszystko się unormuje i nie będziesz miał problemu z przedwczesnym wytryskiem Czy mogło to wpłynąć na rozwój mego penisa? - na pewno nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jacek Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Dziekuje. Troche sie uspokoilem. A mam jeszcze pytanie czy ktos cwiczy/cwiczyl miesie PC? Ja cwiczylem moze z 1.5 tyg intensywnie i juz wiem na czym to polega, ale po tych cwiczeniach zauwazylem, ze moja sperma zamiast *wytrysnąc* jak wczesniej, to spływa powoli. Czy to jest nieuniknione przy tych cwiczeniach. Czy tylko ja tak mam. Prosze o odpowiedz kogos kto cwiczyl te miesnie. Z gory dziekuje i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 3 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2017 Zobacz choroby penisa dużo zdjęć http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi