Gość hanka12 Opublikowano 25 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 Od jakiegoś czasu w okolicy prawej piersi wyczuwam ból zauważyłam także że węzły chłonne są bardzo powiększone jakby spuchnięte kiedy zaczyna mnie boleć boli mnie także cała prawa ręka co to może być proszę o odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 25 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 Na pewno należy udać się do lekarza, żeby Panią zbadał. Po opisie samych objawów trudno wywnioskować co się dzieje. Możliwe, że zajdzie potrzeba wykonania dodatkowych badań np. USG. Może to tylko zwykłe zapalenie węzłów chłonnych pachowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marlena Opublikowano 22 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 witam ja tesz mam bul lewej piersi i ramienia i ręki a pod pachą zrubienie jak by to była żyła o dł10-15 cm.szerokie na 1 cm przy dotyku boli poprosze o odpis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 23 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 Na pewno radziłbym w tej sprawie pilnie skonsultować się z chirurgiem. Takie objawy mogą np. wskazywać na zakrzepowe zapalenie jakiejś żyły pachowej. Chirurg po badaniu wyjaśni czym może być ta zmiana i zadecyduje ostatecznie o dalszym sposobie postępowania (może konieczne okaże się wykonanie USG). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ewa Opublikowano 6 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 witam nie wiem czy sa to wezły chlonne czy coś innego ale ja jak sie na dzigam to boli mnie w prawej piersi i jest jakiś zgrubienie duze mam opazenie na ręce wiec nie wiem czy to moze byc od tego ????? jak zbliza sie cykl to tego nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi