Gość Paula Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Witam do jakiego specjalisty zgłosic sie z powiekszajaca lita zmiana w śródpiersiu o wym.37x22x58 mm.Zauwazyłam ze zmiana rosnie,wspomnie ze jestem po chłoniaku na razie w remisjii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 111 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Do Onkologa lub Dermatologa . I to jak najszybciej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Paula Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 aha to dosyć duża jest ta zmiana ze szybko muszę z nią iść, wizytę mam dopiero za miesiąc u onkologa kontrolnie. Dziękuję za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 111 Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Każda zmiana która rośnie (powiększa się) powinna być przebadana przez specjalistę Onkologa lub Dermatologa. Im szybciej tym lepiej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi