Gość Jagoda Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Witam. Mam 19 lat i jestem dziewczyną. Cały dzisiejszy dzień boli mnie w okolicach serca. To jest taki ból jakby ktoś mi do środka wbijał iglę i wyjmował. Ból pojawia się przy każdym uderzeniu serca. tzn. dla mnie jest wtedy bardziej odczuwalny. Nie miałam ostatnio żadnego wysiłku. Dziś cały dzień leżę w łókżu więc też się nie przeciążam. Czy to może być coś poważnego?? Mam się zgłosić do lekarza?? Boje się bo jestem jeszcze bardzo młoda więc raczej serce powinno być ok... :( Proszę o szybką odp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Piotr Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 W prawdzie mam 12 lat ale moją siostrę też bolało serce i musieli jej wypalać z serca martwe tkanki.Nie pamiętam jak się to nazywało.Nie wiem czy to on dokładnie się tym zajmuje ale chyba to kardiolog i zgłoś się do niego,jeśli cię będzie boleć przez kilka dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi