Gość Przemek Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Witam Ostatnio miałem problem z oddawaniem stolca , po 4 dniach w nocy obudził mnie ból brzucha, poszedłem na toalete zlalem się cały potem (myslalem ze zemdleje )nie mogłem się wypróżnić siedziałem dobre 2 h w końcu się udało. Następnego dnia odczuwałem tak jakby kamień w pod brzuszu, ból oraz zero apetytu , gdy poszedłem na toalete oddać stolec , coś ala biegunka (nie mogłem do konca) , zauważyłem ze na papierze jest krew oraz w stolcu.Byłem dobre 8 razy w wc i zawsze stolec był z krwią. Odbyt nie boli mnie.Czym to mogło być spowodowane ?, czym to leczyć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość medicus Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Konieczna będzie kolonoskopia, celem wyjaśnienia źródła krwawienia. Dodatkowo lekarz powinien przeprowadzić badanie palcem przez odbyt. Ile Pan ma lat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Przemek Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 20 lat. Czy może być to spowodowane zbyt mocnym parciem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi