Gość anonimekxxx Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Witam, proszę o pomoc. Moja kobieta ma mieć operacje... lekarz jej powiedział że: żołądek jej się obniżył na 3 palce ( chyba chodzi o wysokość ) i bardzo chcemy wiedzieć o co chodzi? bo nie mogę znaleźć w internecie co to znaczy.... proszę o jak najwięcej informacji i z góry dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Proszę o dokładne informacje diagnostyczne np. gastroskopię. Te informacje pomogą mi w ustaleniu w udzieleniu konkretnej odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość anonimekxxx Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Niestety ale nie posiadam takich wyników, ona miała gastroskopie dawno temu a teraz dopiero przed sama operacją mają jej ponawiać. Kawałek żołądka miała chory dlatego ta operacja chociaż ta diagnoza była postawiona dawno temu więc do dzisiaj mogło się coś w organizmie zmienić. Nie można było wcześniej operować ponieważ były inne przeszkody. Chciałem wiedzieć tak bardziej ogólnie o co chodzi z tym żołądkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi