Gość krzysiek Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Witam mam problem gdyż mam 16 lat i zauważyłem że na moim penisie znajduje się wiele krost jedne są pod spodem penisa a drugie koło żołędzia http://img139.imageshack.us/img139/7797/fdgdfgs.jpg http://www.eskin.com.tw/DB/Upload_Art/20050501160958.jpg czy ktoś wie co to może być?? dbam o higienę osobistą i myje penisa co dziennie (zdjęcia nie są moje ale moja sytuacja wygląda podobnie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Damian Opublikowano 24 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 To normalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość aa Opublikowano 19 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 to prosaki lub plamki Fo... coś tam *) to nie jest żądna choroba , to tak jak pieprze u człowieka . może zejdzie , może nie . nie przejmuj się , 80% facetów to ma *) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kamil Opublikowano 5 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 A jak na to reagują kobiety? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mietek Opublikowano 14 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 O kurwa, masz jakiegoś syfa, zakładaj majty . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Paweł Opublikowano 7 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Mam 14 lat i koło żółędzia mam to samo tylko że mniejsze i tworzą grupy i są jakby w dwóch miejscach (dwie grupy). Nizej od worka do polowy pałki takie plamki w kolorze skóry. Czy da sie je jakoś pozbyc zwłaszcza te z okolic żółędzia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bejlej Opublikowano 24 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 też mam taki problem nwm co mam z tym zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marta Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 obciąć penisa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SSIJ PALE GNOJU Opublikowano 16 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 Miałem też takie plamki, uciąłem penisa i nie mam już tego problemu. Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gyu Opublikowano 27 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2017 Choroby prącia u mężczyzn dużo zdjęć http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adam Opublikowano 14 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2017 Czesc od nie dawna mi sierobia biale chrostki co to jest kurwa prosze pomuscie mi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adam Opublikowano 14 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2017 A moze to byc od czestego bicia gruszki ☺*☺* ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Nemo Opublikowano 15 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2019 Miałem jak byłem młody, nawet nie zwróciłem uwagi kiedy zeszło, wiec nie martw się , to mija Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi