Gość załamany Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Witam. Mam problem otóz rano na moim penisie a dokładniej na główce pojawił się bąbel ( nie wiem jak dokładnie to opisac cos jak by wypelnione powitrzem wielkości prawie jak główka) nie boli mnie przy dotykaniu. Wczoraj uprawiałem sex ale parnterka jest zdrowa i ja d tej pory również nie mialem żdnych problemów. prosze o szybką odpowiedz. Bardzo się denerwuje i martwie. Z góry serdecznie dziekuje i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Być może na skutek silnego otarcia w czasie stosunku seksualnego głowy penisa pojawił się taki pęcherz wypełniony płynem surowiczym. Powinien on samoistnie w przeciągu kilku dni wygoić się. Oczywiście trzeba zachować należytą higienę tej okolicy ciała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość załamany Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 witam ponownie. minelo 4 dni powinno sie zmniejszyc a jest odwrotnie jest gorzej zrobila sie tak jak by obrecz dookola głowki. nie boli ale swedzi. co to moze byc??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonim Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Mam taki sam problem, masturbowałem się - i nagle nie wiadomo kiedy na czubku penisa pojawił się dość duży bąbel... przebiłem go i wypłynęła krew, teraz mam zdartą skórkę z części penisa, nic mnie nie boli, ale nie wiem jak długo będzie się to goić :/ Pojawia się na tej ranie biały osad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość . Opublikowano 10 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2017 Choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi