Gość Mx Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Itam moje lewe jadro powiekszyło sie i stało sie takie deliaktnie twrdeee szczegolnie narosło od strony uda moszna nie jest czerwona ani sina lecz jadro delikatnie pobolewa promieniuje do uda itp w dotyku jest delikatnie powiekszone w gornej czesci i napiete MARKERY NOWOTWOROWE MIAŁEM ROBIONE W MARCU CZY RAK MOGŁ SIE TAK SZYBKO ROZWINAC aha gdy dotykam jadra od storny powieksoznej nie wsytepuje zaden bol w dotyko nie boli ta zmiana od czasu do czasu delikatnie powyzje jadra pobolewa na wyskosci pachwiny mam 16 lat aha i w glowie jadra wyczuwam taki woreczek malutki narosniety w glowie jadra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Artur Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Najlepiej z tym problemem skonsultować się z Urologiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 To zapewne raczej jakiś stan zapalny. Radzę o tym fakcie poinformować rodziców i jak najszybciej skonsultować się z urologiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mx Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 dzisaj jest niedziela moge poczkeac do poczatku tygodnia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi