Gość Radek:) Opublikowano 25 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 Jestem juz tydzien po wycieciu tego wyrostka i zastanawiam sie jak bym teraz spozył jaki wpływ by był... czy bardzo duze zmiany by zaszły..:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 25 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 Nie używaj ani przed ani po i nie zastanawiaj się co by się stało!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gibsztyl Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Ja jestem 3 dni po i chyba przyjaram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość :) Opublikowano 1 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 przecież Cannabis to lekarstwo :) ja bym się nie zastanawiał :) Co może zaszkodzić to gastro-faza :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dawid Opublikowano 15 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 albo pomoże, albo zaboli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ziaaa Opublikowano 4 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 ja tydzien po przypalilem 1wszy raz , troche lipa na gastro ale da sie wytrzymac, jakies biszkopty krakersy i ogien*p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi