Gość Piotr Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Witam,mam problem ponieważ tylko 1/3 skórki odlepiła się od żołędzia,miałem wtedy z 8lat kiedy sam to odlepiłem,teraz mam 12lat i nic więcej się nie odlepiła.Czy sama skórka mi się odlepi czy mam coś zrobić ? Penis jest siny. Czy ta skórka sama zejdzie w jakimś wieku? ale mam jeszcze skóre jakby zrośnięta,taki jeden pasek z główki penisa do tej skóry.Nie wiem jak to wyjaśnić... dobra jedną wyżej odpowiedź już znam.Ostatnie pytanie czy tylko ja muszę odlepiać żołędzia od skóry czy każdy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2011 W Twoim wieku będzie bardzo trudno już odlepić napletek z żołędzia penisa. Radziłbym o tym problemie poinformować rodziców i udać się na konsultację do chirurga dziecięcego. Być może w Twoim przypadku okaże się konieczne zabiegowe oddzielenie napletka od żołędzia penisa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Piotr Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2011 A mogę np.w wieku 17lat pójść do chirurga? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonim Opublikowano 12 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 Ale nie zawsze ja też mam coś podobnego a miałem 13lat gdy się tym zainteresowałem i zeszła mi już praktycznie skóra od żołędzia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość t Opublikowano 20 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 mi napletek odlepił sie od żołędzia dopiero w wieku 17 lat, bez żadnych *pomocy* chirurgicznych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi