Gość Łukasz Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Miałem stulejke i przeszedłem operacje teraz jest wszystko dobrze ale nie wiem czy moje wędzidełko jest dobre ponieważ widziałem na zdjęciu że ono troche inaczej wygląda a mianowicie inni maja takie płaskie a ja mam takie jakby grubsze odstające taki bąbelek czy to jest prawidłowe wędzidełko czy mam jakis problem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Trudno mi określić bez bezpośredniego badania jaki jest stan wędzidełka po tym zabiegu. Po tego typu zabiegu wędzidełko może być trochę zmienione. To naturalne i nie budzi podejrzenia. W razie wątpliwości trzeba w tej sprawie udać się na kontrolną konsultację do urologa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Łukasz Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 do urologa ide pod koniec sierpnia... jescze przed operacją po stosunku pojawił mi się obrzęk czym to moze być wywołane ? puchnie wtety to wędzidełko ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi