Gość Jakub Opublikowano 31 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2011 Witam, mam 15lat i od kilku dni boli mnie lewe jądro, a dokładnie na dole jądra jest połączony nasieniowód także i mam takie uczucie jakby on był trochę oderwany od jądra. Jest strasznie luźny i pogrubiony, odstaje od jądra i sprawia to ból który promieniuje do lewej nogi, w tym jądro jest niżej o całą długość od prawego. Co to może tak mniej więcej być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 31 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2011 To zapewne jakiś stan zapalny w zakresie jądra i/lub powrózka nasiennego. Trzeba o tym problemie poinformować rodziców i najlepiej bezpośrednio skonsultować się z lekarzem. Taki stan wymaga odpowiedniego leczenia farmakologicznego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jakub Opublikowano 31 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2011 Jest jeden problem urolog jest na urlopie i wraca za 2 tygodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi