Gość Michał Opublikowano 30 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2011 Witam. Już od dobrych kilku lat mam problemy z ginekomastią, ale dopiero teraz kiedy mam 21 lat chciałbym pozbyć się tej *nieeleganckiej* przypadłości. Czy możecie mi polecić jakieś kliniki na śląsku, które zajmują się usunięciem ginekomastii zarówno te refundowane przez NFZ jak i prywatne. Liczę na szybką odpowiedź pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 31 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2011 Na każdym oddziele chirurgii ogólnej można zoperować ginekomastię w ramach ubezpieczenia NFZ. Potrzebne jest tylko skierowanie na oddział chirurgiczny np. od lekarza POZ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Michał Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Bardziej chodziło mi o polecenia jakiś klinik, w których ktoś już miał zabieg i może je polecić, ale zapewne Ci co już są po zabiegu nie wchodzą więcej na tego typu strony, żeby zapomnieć o całym zdarzeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość damian Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Mam pytanie gdzie sie udac z ginekomastia aby zabieg byl refundowany z nfz Chorzów i okolice. Prosze o szybka odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi