Gość Maciek Opublikowano 30 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2011 Witam mam 16 lat i od kilku lat mam powiekszone prawe jadro.kilka razy w roku boli mnie te jadro i prawie zawsze w tych samych miesiacach.Byłem z tym u urologa ale on powiedział mi że to jest niepełny skręt jadra i że on minie z wiekiem.mam pytanie do którego wieku tak moge mieć i czy napewno jast tak jak urolog mi powiedział.dodam iz ból nasilał sie kiedy podnosilem jadro ale nie pokoi mnie te powiekszenie. Pozdrawiam i prosze o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 31 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2011 Skoro tak powiedział urolog to tak na pewno jest (on badał Cię bezpośrednio i wie na temat Twoich jąder najwięcej). Dojrzewanie układu płciowego następuje ostatecznie do 21 roku życia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maciek Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 aha dziekuje za odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi