Gość Mateusz Opublikowano 29 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2011 Witam, Guzek znajduję się pod skórą za lewym uchem,mogę go delikatnie przesuwać, przy naciskaniu sprawia mi delikatny ból, to jest zapewne kaszak? jestem osłabiony,to nie jest osłabienie po żadnej chorobie.Mam momenty w ciągu dnia że ledwo chodzę,nie mam siły nawet rozmawiać - czytałem że to może być wina tego guzka to prawda ? :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 W sprawie tego guzka trzeba bezpośrednio skonsultować się z chirurgiem. Z reguły guzki o takim usytuowaniu to właśnie kaszaki. Takie zmiany guzowate raczej nie powodują objawów ogólnoustrojowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi