Gość Daniel Opublikowano 28 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 Witam, Mam 19 lat,jestem prawiczkiem, mój problem polega na tym ze gdy ściągne napletek w stanie wzwodu i zrzuce go za żołądź czuje nacisk,tak jak by napletek go dusił, dzieje się to tylko przy 100% wzwodzie,kiedy jest w spoczynku nie ma problemu mogę naciągać napletek poza żołądź, moje pytanie czy mam stulejke i czy powinienem zgłości się do urologa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość K Opublikowano 29 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2011 Nie masz i nie musisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Daniel Opublikowano 29 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2011 Czyli to normalne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Help Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Ja mam podobny problem, skora wskakuje pod zoledzia , czasami jednak podczas stosunku *zeslizguje sie* i wraca z powrotem na zoledzia... co zrobic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi