Gość Sebastian Opublikowano 28 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 Witam. Obudziłem się dziś rano i ku mojemu zdziwieniu, mój członek był dziwnie napuchnięty i skrzywiony. Od żołędzia po przez całą długość(górną) członka do prawej pachwiny mam stwardnienie tak jakby skurcz mięśnia. O dziwo członek nie boli natomiast pachwina tak. Nie może mi *stanąć* bo zaczyna się dziwnie wykrzywiać do góry i boli. Na mapie mięśniowej wyczytałem że to więzadło wieszadłowe prącia. Co może pomóc, urologa mam dopiero za tydzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 3 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2017 Zobacz choroby penisa dużo zdjęć http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi