Gość Agnieszka Opublikowano 28 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 Mam ważne pytanie. Jestem po wycięciu guza piersi i mam krwiaka... miał się sam rozejść jednak nie powiedziano mi PO JAKIM CZASIE się wchłonie/rozejdzie. Zabieg wycięcia guza miałam 19 maja. Jest już 28 lipca a krwiak jest i nie zmienił się raczej w ogóle. Dodam jeszcze że wcierałam wypisany mi przez lekarza Lipohep i zużyłam juz całą buteleczkę. Ile to potrwa zanim krwiak zniknie? Dziękuje z góry za odpowiedź! Pozdrawiam serdecznie! Agnieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 28 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 Taki krwiak zazwyczaj wchłania się w przeciągu 1-2 miesięcy. Jeśli do tego nie doszło być może nastąpiło zwłóknienia krwiaka przez co nie zostanie on już wchłonięty. Najlepiej w tej sprawie jeszcze skonsultować się z chirurgiem. Czasami takie zwłókniałe krwiaki wymagają chirurgicznego wycięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Agnieszka Opublikowano 31 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2011 Udam się zatem do chirurga. Dziękuję bardzo za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi