Gość Edyta Opublikowano 24 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 Mam taki problem, ciągle mam uczucie jakby, miała rozwolnienie, ale nie mam , czesciej chodze do łazienki niż zwykle, ale ostatnio zauważyłam , ze wypróżniam jakąś białą śluzówką, nie wiem dlaczego, i mam pytanie co to może być i co powinnam zrobić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 24 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 Na pewno należy zgłosić się na badanie do lekarza. Na pewno trzeba zbadać na początku palcem odbyt i tam znaleźć przyczynę dolegliwości. Jeśli to zwykłe badanie nie rozwiąże problemu może lekarz zalecić kolonoskopię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stork Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 owsiki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lisa Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 U mnie było podobnie. Okazało się, że mam martwicę jelita i Leśniewskiego Crohna. Idż do lekarza. Kolonoskopia,, eneterografia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 23 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2018 Wizyta u doktora wskazana, tu znajdziesz zdjęcia chorób odbytu http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi