Gość Seba Opublikowano 26 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2011 Witam. Właśnie wyszedłem od urologa, powiedział mi iż nie może skierować mnie do szpitala w celu usunięcia stulejki. Wręczył mi wizytówkę i powiedział 800zł. prywatnie bo na NFZ już nie można bo przepisy się zmieniły. Czy zabieg usunięcia stulejki przestał być refundowany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ASDAS Opublikowano 26 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2011 stulejka jest refundowana, idz do innego lekarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Paweł Opublikowano 29 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 Lekarz twierdzi że stulejka przestała być refundowana w 2010 r właśnie to sprawdzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi