Gość karol Opublikowano 26 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2011 Witam . Mam od długiego czasu prosaki.Ostatnio zauważyłem że jedna kulka byla dość duża nie potrzebnie wycisnąłem ją i na drugi dzień zauważyłem zaczerwienienie w tym miejscu lekki ból przy dotyku i spuchnięcie. Czy jest to coś poważnego ? Dobrze dbam o higienę więc z tym nie ma problemu . Jak na razie przemyłem to środkiem odkażającym i robię okłady z rumianku. Proszę o szybką odpowiedź ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pieczara Opublikowano 28 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 Też mam prosaki i czytałem o tym dużo. Prosaków nie można wyciskać gdyż ich wyciskanie powoduje jeszcze większy problem (rozsiewają się). Czytałem na jednym forum że prosaki zaczną znikać kiedy zacznie się stosować preparat o małej zawartości mydła... np olejki dla noworodków (osobiście nie próbowałem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość karol Opublikowano 29 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2011 ale mi chodzi o to że mi się zrobiła teraz taka gulka czerwona jak pryszcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Arek Opublikowano 28 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 Karol i jak minęło? Mam tak samo, po wyciśnięciu prosaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 11 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2017 Choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi