Gość Jakub Opublikowano 24 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2011 Witam mam pytanie, wczoraj podczas kąpieli zauważyłem przy samym kroczu (pod jądrami) mały guzek. Jest on niewielki i leciutko zaczerwieniony. Wydaje się jak chrząstka jest twardy i zachodzi pod skórę coś na kształt owalu. W zależności od pozycji guzek boli lub nie, podczas chodzenia raczej nie. Po dotknięciu czuje większy ból. Zmartwiłem się i chciałbym, aby Pan odpowiedział na pytanie, czy po prostu zaistniała sytuacja jest poważna? Dodam, że mam 16 lat a przed *urazem* nie uderzyłem się w to miejsce, ani nic z tych rzeczy. Czekam niecierpliwie na odpowiedź, z góry dziękuję i pozdrawiam. Jakub Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jakub Opublikowano 25 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 Mam udać się do ginekologa, czy poczekać jakiś czas? Jest szansa, że samo przejdzie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fish Opublikowano 25 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 do urologa chyba, prywatnie najlepiej, olej internet, nic o tym nie czytaj i jak najpredzej zglos sie do specjalisty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi