Gość Kamil Opublikowano 23 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2011 Witam. Przeczytałem podobny temat o guzku tu na forum, ale mój jest troszeczkę inny. Pojawił się kilka dni temu. Pewnie nawet bym go nie zauważył gdybym nie zaczął go odczuwać podczas chodzenia. Jeżeli go nie dotykam to mnie nie boli, ale podczas dotknięcia już czuje lekki ból, oczywiście nie jest to ból nie do wytrzymania, ale podczas chodzenie ociera się i wyraźnie go czuje. To tak fakty: Znajduje się między odbytem a jądrami mniej więcej po środku ale bliżej lewej nogi, ma około 1 cm i jest podłużny, leciuteńki ból przy dotykaniu. Proszę o pomoc, bo nie wiem czy mam się martwić. Mam 28 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Piotr Opublikowano 25 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 Czytałem o powiększaniu penisa. To najprawdopodobniej jest mięsień odpowiedzialny za wzdłużanie erekcii oraz Zapewnia lepszy wytrysk. Napinanie go właśnie to zapewnia. Jak sie zacznie powiekszac to do lekarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mateusz Opublikowano 25 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 Może być to zaczopowany gruczoł łojowy, jeśli nie widać w nim zgromadzonej białej treści należy zgłosić się do lekarza POZ, on po zbadaniu określi czym może być zmiana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi