Gość Sebastian Opublikowano 22 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 Witam, mój problem polega na sinej obwódce żołądzia. Ggy go dotykam tego sinego to boli, musze się masturbować z nałożonym napletkiem, czuję dyskomfort. Mam dopiero 16 lat. To przejdzie? I od niedawna pojawiły się maluteńkie drobne białe krostki przy tym sinym jak i przy cewce moczowej. Wstydzę sie o tym komuś powiedzieć poradzić się. Jest na to jakaś maść? Tabletki? Proszę o szybką odpowiedź. Czytałem parę tematów na forum ale żaden nie pasuje do mojego problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość olo Opublikowano 22 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 sina obwódka żołedzi to raczej normalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sebastian Opublikowano 22 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 To kamień z serca a ten ból to muszę rozpracować , ponieważ czytałem że żołądź trzeba pzrystosować nie wiem czy to prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość olo Opublikowano 22 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 żołądz penisa nieobrzezanego zakryta jest napletkiem, przez co żołądz *nie jest przyzwyczajona* do bezposredniego dotykania co z kolei moze wiazac sie z dyskomfortem a nawet bólem.To tak jak z chodzeniem boso . Po pewnym czasie takiego chodzenia skóra podeszwy stopy staje sie twardsza, mniej podatna na bodzce zewnetrzne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sebastian Opublikowano 22 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 Dziekuję za wyjaśnienie a to napewno nie mam sie co bać z ta siną obwódką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi