Gość Marcin Opublikowano 20 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 Na wstepie podam, ze mam 14 lat. Mialem cholecystektomie laparaskopowa trzy dni temu. Strasznie bola mnie rany. Czytalem oraz rozmawialem z innymi ze ból powinien zostac juz nieodczuwalny do trzeciego dnia ale ja jestem wlasnie trzeci dzien, nie moge wziasc glebokiego wdechu, gdysie podnosze to strasznie mnie boli w boku i na ranie na zoladku, gdy juz siedze lub stoje odczuwam strasznie bolesny ból w prawym boku promieniujacy do prawych zeber. Mam problem z wyproznieniem sie, kiedy juz udalo mi sie przedostac sie do toalety, ostatkiem sil i wyjac z bolu udalo mi sie jedynie w mniej niz polowie wyproznic, nastepnie polozylem sie na lozku i okolo 20 minut odczuwalem bol w boku. caly czas mam podawane leki przeciwbolowe, troche pomagaja ale bol jest okropny. za tydzoen mam zdjecie szwow, wczoraj zostalem wypisany ze szpitala. ja juz nie moge wytrzymac, to juz za bardzo mnie wykancza, ile to moze jeszcze bolec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Nati Opublikowano 20 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 Bolec moze jeszcze ladnych kilka dni, ale po 5-7 dniach od operacji powinno byc znacznie lepiej. Pierwsze dni sa najgorsze. Jestes mlody, organizm szybko wroci do formy. Odpoczywaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi