Gość Mirek Opublikowano 20 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 Witam! Mam 18 lat , około 1-2 tyg temu wyczułem niewielki guz na krtani , twardy nie boli nie ruchomy. Jest zlokalizowany 1cm nad jabłkiem adama i 1cm w prawo od niego. Wydaje mi sie ze nie mam innych objawow. Dodam ze mam druugi guz i bylem okolo 6m-c u lekarza rodzinnego po to aby stwierdzil co to za guz za uchem, za malzowina uszna , jest pod skora niewielki , nie boli ? co to za dwa guzy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 20 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 Bez bezpośredniego badania trudno mi ocenić. Być może to zwykłe kaszaki. Radziłbym w tej sprawie skonsultować się z chirurgiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mirek Opublikowano 20 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 a moze to byc rak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi