Gość kmial123 Opublikowano 20 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 Witam. Mam 17 lat i od zawsze miałem problem ze swoim członkiem, tzn. przy wzwodzie mój penis jest twardy, sztywny i zupełnie nie elastyczny. Nie mogę go *wyginać* ani ruszać nim na boki w dużym zakresie. Wzwód jest do góry na podbrzusze i powoduje ból. Ponadto zauważyłem, iż w dolnej części napletek jest zrośnięty z żołędziem. Takie przypadłości miałem odkąd tylko sięgam pamięcią. Nie mam pojęcia co to za choroba i co jest tego przyczyną. Czy da się to wyleczyć? I ile by to mogło kosztować? Z góry dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 8 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2018 Dla zainteresowanych tak mogą wyglądać choroby penisa zdjęcia, objawy http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi